Άσχημα τα νέα για το «Big Brother»

Τι θα συμβεί με τους παίκτες που είχαν επιλεγεί για το «Big Brother»;

Θα βρίσκονται στο ριάλιτι όταν ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο;

Θύμα του κορωνοϊού έπεσε το «Big Brother». Το ριάλιτι εγκλεισμού επρόκειτο να επιστρέψει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ωστόσο η ραγδαία εξέλιξη της πανδημίας και το lockdown που ακολούθησε στην Ελλάδα ανέβαλε τα σχέδια του καναλιού του Φαλήρου.

Λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα στα μέσα Μαρτίου το «Big Brother» πήρε αναβολή ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι δεν πρόκειται να βγει αυτή τη σεζόν στον αέρα. Αν και υπήρξε σκέψη από τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ να μεταδοθεί μέσα στο καλοκαίρι, τελικά δεν έγινε πραγματικότητα.

Πρέπει να πούμε ότι η παραγωγή είχε επιλέξει και τους παίκτες που θα συμμετείχαν στο ριάλιτι εγκλεισμού. Οι 16 συμμετέχοντες είχαν περάσει από όλα τα απαραίτητα τεστ προκειμένου να μπουν στο σπίτι του Μεγάλο Αδερφού.

Ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι σίγουρο ότι οι ίδιοι θα μπουν στο σπίτι τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr η παραγωγή σκέφτεται να βγάλει εκ νέου τρέιλερ συμμετοχών στον «αέρα».

Με αυτον τον τρόπο θα μπορέσουν κάποιοι να δηλώσουν συμμετοχή και γιατί όχι να καταφέρουν να μπουν στο σπίτι. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το ριάλιτι θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 11 το βράδυ ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για 24ωρο Live streaming για όσους το επιθυμούν.

Κάθε Κυριακή θα υπάρχει live επεισόδιο όπου κάθε παίκτης θα αποχωρεί μετά από ψηφοφορία του κοινού. Στην παρουσίαση του ριάλιτι θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.