Ηχηρό «όχι» Δέσποινας Βανδή στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Ηχηρό «όχι» Δέσποινας Βανδή στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Για το αφιέρωμα στον Φοίβο.

Μια εκπομπή – υπερπαραγωγή ετοιμάζεται να γυρίσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος για πρώτη φορά θα δει στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» 12 grande ονόματα της νυχτερινής Αθήνας να πιάνουν τα μικρόφωνα και να συνεργάζονται στον τηλεοπτικό αέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», ο ΣΚΑΪ «μαγειρεύει» το πρώτο τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Φοίβο -ο οποίος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του House of Fame-, στο οποίο θα συμμετάσχουν 12 καλλιτέχνες που έχουν άρρηκτα συνδέσει την επιτυχία τους μαζί του.

Οι πρώτοι που ακούστηκαν για το εν λόγω αφιέρωμα είναι ο Βασίλης Καρράς, η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Καίτη Γαρμπή, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλλη Κοκκίνου και ο Διονύσης Σχοινάς, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Βανδή -η οποία έχει βρεθεί στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μόνο μία φορά και αυτή λόγω της συνεργασίας της με τον παρουσιαστή στο θέατρο Άλσος- απάντησε τελικά αρνητικά στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Tην εξήγηση της αρνητικής απάντησης της Δέσποινας έδωσε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δεν γίνεται»:

«Μίλησα με τη Δέσποινα προσωπικά στο τηλέφωνο. Mου είπε πως το τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο δεν έχει σχέση με το ότι εκείνη δε μπορούσε να συμμετέχει σε αυτήν την εκπομπή. Τα γυρίσματά της για το ‘My Greece’ που προβάλλεται στο Mega είναι πολύ απαιτητικά, αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνη έχει μια ανειλημμένη υποχρέωση απέναντι στο κανάλι που τη φιλοξενεί. Πολύ σύντομα θα κάνει το δικό της ‘Σπίτι με το Mega’. Για μια τραγουδίστρια του βεληνεκούς της Δέσποινας, πόσες εμφανίσεις τέτοιου τύπου αφιερωματικές μπορεί να κάνει και να μην καεί;» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Φοίβος, από τη μεριά του, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Ηχηρό «όχι» Δέσποινας Βανδή στον Σπύρο Παπαδόπουλο

Αυτό που δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί πάντως, είναι η παραδοχή της Δέσποινας Βανδή πως το κεφάλαιο «Φοίβος» έκλεισε για εκείνη γλυκόπικρα.

«Με τον Φοίβο το κεφάλαιο έκλεισε γλυκόπικρα. Δεν νομίζω πως μπορώ να σου πω ότι έγινε εντελώς χαρωπά. Ήταν ένας χωρισμός που έπρεπε να συμβεί. Έπρεπε γιατί είχαμε κάνει ένα κύκλο και οι δύο, που έπρεπε να κλείσει για το καλό και των δύο. Αισθανόμουν πως ήθελα να πω τραγούδια και άλλων συνθετών και αυτό το πράγμα άρχισε λίγο να με πνίγει. Ήθελα πολύ να το κάνω. Δεν αποκλείω να ξανασυνεργαστούμε, τον εκτιμώ αφάνταστα. Του χρωστάω πάρα πολλά. Τον έχω πολύ καλά μέσα μου, γιατί το ζήσαμε αυτό βήμα- βήμα», είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.