Ο κύβος ερρίφθη: Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση...

Ελένη Μενεγάκη: Ραντεβού με το Mega!

Δεν αποκλείει την επιστροφή της η Ελένη.

Σε επαφές με το Mega είναι τον τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη, την οποία τα σενάρια θέλουν να επιστρέφει τηλεοπτικά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ο σταθμός έχει ήδη προσεγγίσει την παρουσιάστρια η οποία δεν απέκλεισε ένα μεταξύ τους deal, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει με κάτι καινούργιο αλλά με project στο οποίο έχει εκπαιδευτεί όλα αυτά τα χρόνια.

Δηλαδή… με πρωινή εκπομπή.

Κάπως έτσι, τα σενάρια που την ήθελαν στην prime time με κάτι εντελώς διαφορετικό, καταρρέουν, με την ίδια να συζητά για μία νέα πρωινή εκπομπή στο στυλ που την έχουμε συνηθίσει και η οποία θα «κουβαλά» πολλά εμπορικά.

Βάσει όσων ειπώθηκαν, το οικονομικό δεν έχει προς το παρόν συζητηθεί, ωστόσο σίγουρα μιλάμε για «χρυσό συμβόλαιο» που θα συνοδεύει τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης στο Mega 30 χρόνια μετά.

Τέλος, αν τελικά υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών, μένει να δούμε τι θα συμβεί με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στην ώρα της οποίας θα βρει θέση η Ελένη Μενεγάκη. Αν υπάρχει συμβόλαιο με το κανάλι, πιθανότατα το «Πάμε Δανάη!» θα «μετακομίσει» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου πλήρως ανανεωμένο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.