Απόψε η πρεμιέρα του «Big Brother»: Αυτοί είναι οι 17 παίκτες (Pics)

Αλλάζουν όλα στον δεύτερο κύκλο του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ

Έντονη η εμπλοκή του Acun Ilicali.

Ήταν από τις τηλεοπτικές επιστροφές που συζητήθηκαν τη φετινή σεζόν. Το «Big Brother» επανήλθε στις οθόνες μας μία περίπου δεκαετία μετά από την μετάδοσή του στον ALPHA και 18 χρόνια μετά την πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1.

Ήταν άλλωστε το πρώτο ριάλιτι εγκλεισμού που μεταδόθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση με εξωπραγματικά νούμερα τηλεθέασης. Ο φετινός κύκλος που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ στο πρώτο μισό της σεζόν σηματοδότησε και την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στα τηλεοπτικά πράγματα.

Οι πολύ καλές επιδόσεις του ριάλιτι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ οδήγησαν τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάψουν το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν.

Ωστόσο, όπως φαίνεται θα υπάρξει μία μεγάλη αλλαγή στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι. Όπως αναφέρει το nassosblog.gr, στο κανάλι του Φαλήρου υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι η Acun Media πρέπει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, ο δεύτερος κύκλος του «Μεγάλου Αδερφού» θα βγει στις οθόνες μας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Σε περίπτωση, που η Acun Medya αναλάβει την παραγωγή, ο Τούρκος παραγωγός θα επιλέξεις τους παίκτες ενώ θα έχει λόγο και στην προσαρμογή των κανόνων.

Το κανάλι του Φαλήρου θα επιλέξει μόνο το πρόσωπο που θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πάντως, στον δεύτερο κύκλο δε θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.