Έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Δρομολογούνται αλλαγές στις ειδήσεις της ΕΡΤ

Επικρατεί προβληματισμός για τις επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται το επόμενο χρονικό διάστημα στην ΕΡΤ. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό μέσα στον Ιούνιο ενεργοποιείται η ψυχαγωγία προκειμένου να τονωθεί το πρόγραμμα της Δημόσιας τηλεόρασης.

Κάπως έτσι θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη στις αρχές του επόμενου μήνα. Στην σκακιέρα της Δημόσιας τηλεόρασης θα μπει και το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Νίκος Κουρής, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η ώρα μετάδοσής του.

Αλλάζει όμως όπως φαίνεται και το τοπίο στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ. Η αλλαγή ώρας στο κεντρικό δελτίο κάθε άλλο παρά βοήθησε όσον αφορά τις τηλεθεάσεις. Το κεντρικό δελτίο μετακινήθηκε από τις 9 το βράδυ στις 7 το απόγευμα, γεγονός που προκάλεσε μάλλον σύγχυση στους τηλεθεατές.

Δρομολογούνται αλλαγές στις ειδήσεις της ΕΡΤ

Σημειώνεται ότι μετά μεταδίδονται στο πρόγραμμα ξένες σειρές. Στο στρατόπεδο της Δημόσιας τηλεόρασης επικρατεί προβληματισμός σχετικά με τις επιδόσεις του κεντρικού δελτίο και οι αλλαγές είναι προ των πυλών. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αλλάξει εκ νέου ώρα.

Επισφαλής θα πρέπει να θεωρείται και η θέση της Αντριάνας Παρασκευοπούλου. Η δημοσιογράφος αντικατέστησε την Δώρα Αναγνωστοπούλου όταν η τελευταία μετακινήθηκε στο Mega, ωστόσο η παρουσία της θα είναι μάλλον σύντομη. Για τη θέση της δε θα πρέπει να αποκλειστεί το όνομα του Αντώνη Αλαφογιώργου που έχει άλλωστε σημαντική εμπειρία από τα δελτία ειδήσεων.

Πρέπει να πούμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα δημοσίευμα της «Realnews» ανέφερε ότι η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι μέσα στις επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο της ξανθιάς δημοσιογράφου με το Star λήγει φέτος το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.