Συλλεκτικό: Τι έλεγε η Μενεγάκη στην πρώτη της εκπομπή στον ALPHA μετά το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1 (Vid)

Συλλεκτικό: Τι έλεγε η Μενεγάκη στην πρώτη της εκπομπή στον ALPHA μετά το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1 (Vid)

Ένα βίντεο που μας γυρνά πολλά χρόνια πίσω.

Πρώτο τηλεοπτικό θέμα συζήτησης είναι τους τελευταίους μήνες η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA ύστερα από 15 χρόνια συνεργασίας. Ακριβώς όπως συνέβη το 2005 όταν η Ελένη καλημέρησε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας έχοντας αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1.

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» τη βρήκε με συνεργάτες τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Kατερίνα Ζαρίφη, Γρηγόρη Γκουντάρα, Μάνο Μαγιάτη, Valentino, Βασίλη Δρυμούση, Μαίρη Παγιατάκη και Βέφα Αλεξιάδου, με την ίδια να δίνει τις δικές της εξηγήσεις στο τηλεοπτικό κοινό γι’ αυτή τη μεταγραφή-βόμβα.

Τι έλεγε τότε; Στην έναρξη της εκπομπής, η Ελένη είχε πει πολλά σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει τον ΑΝΤ1.

Πάρτε μια γεύση από όσα ειπώθηκαν και παρακολουθήστε την πρώτη «καλημέρα» της Μενεγάκη μέσα από τη συχνότητα του ALPHA…

«Καλημέρα μας, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο που μας βλέπει ζωντανά, καλημέρα σε όλον τον κόσμο, σε όλους τους φίλους μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται. Είδαμε κάποιες στιγμές από την κοινή μας ζωή, από όλα αυτά που ζήσαμε μαζί 10 χρόνια τώρα. Σήμερα είμαι εδώ, είμαι στον ALPHA, σας υποδέχομαι από εδώ, σας περιμένω εδώ και θα βρίσκομαι εδώ όσο εσείς θέλετε να βρίσκομαι εδώ.

Ξέρω ότι με κοιτάτε αυτή τη στιγμή και θα θέλατε χιλιάδες πράγματα να με ρωτήσετε. Τι θέλετε να σας πω; Αφού εσείς ξέρετε. Αφού εσείς τα ξέρετε όλα. Τα ξέρετε όλα γιατί ποτέ δεν σας έκρυψα τίποτα. Τι θα κάνατε εσείς; Τι είναι πιο σημαντικό; Με ρωτάνε πολλές φορές αν είμαι φιλόδοξη, αν θέλω να κάνω επιτυχία, αν, αν, αν… Εννοείται. Θέλω να πηγαίνω καλά, θέλω να ξεχωρίζω, θέλω να κάνω επιτυχία, την έζησα όλα αυτά τα 10 χρόνια. Με βοήθησαν πάρα πολλοί άνθρωποι γι’ αυτό και τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Ευχαριστώ και τους συνεργάτες που μείνανε πίσω και που πιστεύω ότι θα με σκέφτονται, ίσως να τους λείπω και λίγο σήμερα, όπως ίσως να μου λείπουν κι εμένα λίγο. Αλλά πέρα από τη δουλειά και την επιτυχία και τις στιγμές τις φοβερές και τα εξώφυλλα, υπάρχει και κάτι άλλο που είναι πιο σημαντικό για όλους μας στη ζωή. Υπάρχει η οικογένειά μας. Η οποία για μένα έχει την πιο σημαντική θέση. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και πρέπει να σας πω πως νιώθω υπέροχα που είμαι εδώ. Και ελπίζω η σχέση αυτή που χτίσαμε 10 χρόνια να μην αλλάξει γιατί για μένα δεν άλλαξε τίποτα. Ένα κουμπάκι στο τηλεκοντρόλ είναι…».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.