Θα πιουν αίμα, θα φάνε κατσαρίδες: «Κλείδωσε» η συμφωνία του ΑΝΤ1 με το πιο σκληροπυρηvικό ριάλιτι όλων των εποχών

Θα πιουν αίμα, θα φάνε κατσαρίδες: «Κλείδωσε» η συμφωνία του ΑΝΤ1 με το πιο σκληροπυρηvικό ριάλιτι όλων των εποχών

Οριστικός ο ερχομός του «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!» στην Ελλάδα.

Ήδη από το 2016 ακουγόταν έντονα πως ο ΑΝΤ1 θα έφερνε στην Ελλάδα το πιο σκληρό ίσως ριάλιτι παιχνίδι όλων των εποχών, ωστόσο τελευταία στιγμή πάντα κάτι χαλούσε.

Όπως φαίνεται, όμως, το κανάλι του Αμαρουσίου κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του δημοφιλέστατου στο εξωτερικό -και τεράστιου κόστους- «I’ m Celebrity… Get Me Out Of Here!», κλείνοντας συμφωνία – μαμούθ με το τηλεοπτικό δίκτυο iTV, με πληροφορίες εκ των έσω να θέλουν το παιχνίδι να κάνει πρεμιέρα στο ξεκίνημα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Παλαιότερα είχε ακουστεί ο τίτλος «Είμαι Celebrity… Σώστε με!», ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν το παιχνίδι θα λανσαριστεί έτσι ακριβώς.

Πρόκειται για πρόγραμμα που παίζεται ανελλιπώς στη Βρετανία τα τελευταία 19 χρόνια,  από το 2002 μέχρι σήμερα, ενώ τα δικαιώματα έχουν πάρει πολλές ακόμα χώρες για να το παρουσιάσουν στο κοινό με δικούς τους παίκτες. Αμερική, Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Αυστραλία και Ινδία είναι μερικές από αυτές που έχουν προβάλλει τη δική τους version.

Το μόνο που μαθαίνουμε πως ανησυχεί τον ΑΝΤ1 είναι το κατά πόσο οι Έλληνες celebrities θα τολμήσουν να πουν το «ναι» σε ένα ριάλιτι με τόσο σκληρές και… αηδιαστικές δοκιμασίες και αν τελικά το πουν τι αμοιβή θα ζητήσουν.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Menshouse.gr, το concept έχει ως εξής: 

Πρωταγωνιστές, 12 διάσημοι Έλληνες. Καμία ομάδα, όλοι παίζουν για τον εαυτό τους. 12 παίκτες θα «μετακομίσουν» στη ζούγκλα της Νότιας Αμερικής  και θα κληθούν να επιβιώσουν σε μερικές από τις πιο τρομακτικές και αηδιαστικές δοκιμασίες.

 

Αντίπαλοί τους;

Κατσαρίδες Μαδαγασκάρης, φίδια, ακρίδες, σκορπιοί, σκουλήκια, κροκόδειλοι και πολλά ακόμα… «κατοικίδια».

Πώς θα σας φαινόταν ένας εγκλεισμός σε γυάλα γεμάτη κατσαρίδες; Μια τεράστια ακρίδα ή αράχνη που πρέπει να μείνει ζωντανή στο στόμα σας για 30 δευτερόλεπτα; Ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ… αίματος, αλεσμένων σκαθαριών και κατσαρίδων το οποίο πρέπει να πιείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα;

Αυτό το τελευταίο, αξίζει να σημειωθεί πως έχει οδηγήσει πολλούς celebrities σε… παλινδρόμηση on camera, με το θέαμα να είναι κάτι περισσότερο από άκομψο.

Φυσικά, αυτές είναι μόλις μερικές από τις φρικτές δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν οι 12 συμμετέχοντες. Ο μόνος τρόπος να γλιτώσουν; Να φωνάξουν ««I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!» και να αποχωρήσουν!

Η μοναδική αλλαγή που ίσως δούμε λόγω πανδημίας, είναι η διεξαγωγή του παιχνιδιού όχι στη ζούγκλα αλλά σε κάστρο της Αγγλίας, όπως συνέβη και στο ξένο format.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.