Άσχημα τα νέα για το «Big Brother»

Έρχεται η «μάχη» των ριάλιτι τη νέα σεζόν

Φουλ του ριάλιτι τη νέα σεζόν.

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο κορωνοϊός πέρασε και άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του όχι μόνο σε επίπεδο τηλεθέασης αλλά και σε θέμα εσόδων, κάτι που θα επηρεάσει τα μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Ένα στοιχείο που κάνει ιδιαίτερη τη σεζόν που έρχεται είναι ότι θα έχει έντονο το στοιχείο του ριάλιτι. Το Star θα έχει στο πρόγραμμά του τον τρίτο κύκλο του «GNTM» που θα έχει και άνδρες, ενώ ΣΚΑΪ και ALPHA ποντάρουν στο «Big Brother» και τον «Εργένη» αντίστοιχα.

Τα τρία κανάλι ρίχνουν στην σκακιέρα τα σημαντικά τους όπλα με στόχο την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δημιουργείται την επόμενη σεζόν μία «ζώνη ριάλιτι» στην prime time.

Έρχεται η «μάχη» των ριάλιτι τη νέα σεζόν

Όπως αναφέρει η «Realnews» τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ και του ALPHA προορίζονται για τις 11 το βράδυ. Έτσι θα μπορέσουν να συμπεριληφθούν και πιο «πιπεράτες» σκηνές σε αυτή την ώρα μετάδοσης.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο ALPHA στοχεύει να κόψει κοινό από το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ ενώ στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να μην συμπίπτει η ώρα μετάδοσής του με το «GNTM» που μεταδίδεται κλασικά στις 9 το βράδυ.

Η συγκεκριμένη ζώνη αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχει και του χρόνου η μεγάλη επιτυχία της σεζόν, οι «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 που μεταδίδεται στις 22:45 Δευτέρα με Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.