Σκέψεις για καλοκαιρινή εκπομπή στο Mega

Σκέψεις για καλοκαιρινή εκπομπή στο Mega

Ποια είναι τα πρόσωπα που προκρίνονται για την παρουσίασή της.

Τα σχέδιά τους για τους καλοκαιρινούς μήνες κάνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Η φετινή σεζόν, αφού πέρασε από χίλια κύματα οδεύει σιγά σιγά προς ολοκλήρωση και οι ιθύνοντες των καναλιών σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.

Το Mega βγήκε στον αέρα μέσα στον Φεβρουάριο αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που κατάφερε να αποκτήσει το σήμα και το όνομα του καναλιού μετά τον πλειστηριασμό που έγινε. Το κανάλι μπορεί να μην έχει λανσαριστεί πλήρως ωστόσο σχεδιάζεται να βγάλει ψυχαγωγική εκπομπή μέσα στο καλοκαίρι.

Σκέψεις για καλοκαιρινή εκπομπή στο Mega

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr η εκπομπή θα πάρει θέση στην πρωινή ζώνη και θα εκτίνεται μέχρι το μεσημέρι. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα για την παρουσίασή της παίζουν η Σάσα Σταμάτη αλλά και η Ζωή Δημητράκου.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχουν φωνές μέσα στο κανάλι που υποστηρίζουν ότι η εκπομπή θα πρέπει να βγει στον αέρα τη νέα σεζόν αφού η καλοκαιρινή περίοδος είναι σύντομη. Όπως και να έχει οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πλήρες λανσάρισμα του Mega αναμενόταν το φθινόπωρο με τη νέα σεζόν. Ωστόσο η επέλαση του κορωνοϊού και οι αλλαγές που έφερε σε οικονομικό επίπεδο στο τηλεοπτικό τοπίο ίσως βάλουν το λανσάρισμά του στον «πάγο» αφού αναμένεται σημαντική μείωση του μπάτζετ όπως σε όλα τα κανάλια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.