Ελένη Μενεγάκη: Παραίτηση - βόμβα από την εκπομπή της

Έκλεισε: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha

Βρέθηκε η διάδοχος της ωραίας Ελένης.

Μία εβδομάδα έχει περάσει από την στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ALPHA. Τα μέχρι εκείνη την στιγμή ρεπορτάζ είχαν δεδομένη την μη ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι της Κάντζας ωστόσο υπήρχαν και δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι κοντά σε συμφωνία με άλλο κανάλι.

Όπως σημείωσε η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης η νέα σεζόν δε θα τη βρει σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό. Η ίδια πήρε την απόφαση να βάλει μία άνω τελεία στην καριέρα και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, κάνοντας πράγματα που δεν μπορούσε λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Όπως είναι λογικό οι φήμες και τα δημοσιεύματα για την αντικατάστασή της έχουν φουντώσει. Άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση με πάνω από δύο δεκαετίες παρουσίας.

Έκλεισε: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha

Ανάμεσα στα ονόματα που γράφτηκαν ήταν και αυτό της Βάσως Λασκαράκη. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε διαδοχικά ραντεβού με τους ανθρώπους του καναλιού ωστόσο ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας ethnos.gr έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Στην είδηση για την μετακίνηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA, ο Αλέξης Μίχας αναφέρει ότι το μελαχρινό μοντέλο θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά η μέχρι πρότινος κριτής του «GNTM» θα παρουσιάσει γυναικείο μαγκαζίνο στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Πάντως η γνωστοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών έγινε απλά με μία φωτογραφία. Δε γίνεται δηλαδή αναφορά στο κόνσεπτ που θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHA.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.