Η μεγάλη διαφωνία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega

Η μεγάλη διαφωνία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega

H συμφωνία, ωστόσο, αναμένεται να κλείσει.

Στο πλαίσιο διαπραγμάτευσης βρίσκονται ακόμα Ελένη Μενεγάκη και Mega, με πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για την παρουσιάστρια από ακόμα δύο κανάλια. Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από τους συγκεκριμένους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για το «Έλα, Χαμογέλα!», οι υπογραφές δεν έχουν πέσει καθώς ακόμα οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται τόσο για το οικονομικό κομμάτι όσο και για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής.

Το Mega επιθυμεί να την αξιοποιήσει στην πρωινή ζώνη, δηλαδή στη θέση του «Πάμε Δανάη!», ωστόσο η Ελένη φέρεται να επιμένει στη μεσημεριανή ζώνη. Το κανάλι, τη θέλει για τρίωρη εκπομπή για να καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι του προγράμματός του, όντας πρόθυμο να δεχτεί την επιθυμία της παρουσιάστριας για μεσημεριανή εκπομπή αλλά… συγκεκριμένες ώρες.

Όπως ειπώθηκε, η Μενεγάκη επιμένει να αναλάβει το slot 13:00 – 15:00, ενώ το Mega πιέζει για το τρίωρο 14:00 – 17:00.

Όσο για τους συνεργάτες της;

Μέχρι στιγμής το μόνο βέβαιο είναι πως η Μενεγάκη θα έχει μαζί της την επί χρόνια αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή, η οποία δεν είχε προτάσεις μέσα στη σεζόν τις οποίες δεν αποδέχτηκε – πιθανότατα έχοντας ήδη μιλήσει με την Ελένη. Δεν είναι απίθανο, πάντως, να δούμε πολλούς ακόμα παλιούς της συνεργάτες στο νέο της ξεκίνημα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.