Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο πραγματικός λόγος που «τα έσπασε» με τον ΣΚΑΪ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο πραγματικός λόγος που «τα έσπασε» με τον ΣΚΑΪ

Όσα είπε ο ίδιος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι του Φαλήρου.

Στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το μεσημέρι της Κυριακής, μιλώντας μεταξύ άλλων και για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ.

Αν και πολλοί περίμεναν η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου να συνεχιστεί και ο ίδιος να αναλάβει μεγαλύτερο ρόλο, τελικά ο παρουσιαστής βρέθηκε εκτός και το όνομά του δεν συζητιέται καν για τον νέο κύκλο του «Big Brother» που θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη σεζόν.

Όπως παραδέχεται ο Ανδρέας, πάντως, το εν λόγω παιχνίδι αποδείχθηκε κατώτερο των προσδοκιών του.

«Στο ριάλιτι που συμμετείχα πέρσι, συμμετείχα πιστεύοντας ότι θα δούμε την εξέλιξη του Big Brother και πως θα δούμε ένα πράγμα να αναπτύσσεται μετά από είκοσι χρόνια σαν πείραμα. Από το όλο αποτέλεσμα, όπως βγήκε, νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι. Η συμπεριφορά μου εκεί, οι παρατηρήσεις μου εκεί, τα παράπονά μου εκεί, οι θυμοί μου εκεί και όλα τα υπόλοιπα έδειξαν ότι είχα τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Το έδειξα, δεν το έκρυψα, δεν το εξέθεσα ώστε να εκθέσω κανάλι και παραγωγή σε βαθμό απελπισίας αλλά απ’ την άλλη μεριά δεν γινόταν να νιώθω ότι πρέπει, σε αυτή την ιστορία και σαν έμπειρος άνθρωπος που έπρεπε να βοηθήσει τον Χάρη που ήταν καινούργιος, να με βάζουν να περπατάω σε ένα περιβάλλον το οποίο ήταν γεμάτο νάρκες. Ήταν πορεία σε ναρκοπέδιο. Μονίμως άκουγα από τα αυτιά ‘σταματήστε τον’, ‘μη μιλήσει’, ‘μην κάνει αυτό’, ‘μην κάνει το άλλο’. Είχε συμβεί κάτι και είχαν φοβηθεί. Αλλά από μένα να φοβηθούν; Στην προετοιμασία δεν είχα καμία συμμετοχή. Είχε γίνει και το εξής καταπληκτικό: Είχαμε έναν καλεσμένο και δεν είχα ιδέα, μου το είπε ο ταξιτζής!», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον λόγο που οι σχέσεις του με τον σταθμό χάλασαν κατά τη διάρκεια του «Big Brother»;

Όπως λέει, αιτία ήταν η επιμονή του να κληθεί στο πλατό του LIVE ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο Κρητικός παίκτης που αποβλήθηκε από το παιχνίδι λόγω της απαράδεκτης ατάκας του περί βιασμού, προκειμένου ο Μικρούτσικος να του κάνει μια συνέντευξη.

«Αυτή η κουβέντα που είπε δημιούργησε μεγάλη αναταραχή, ο Τύπος χτύπησε πολύ τον ΣΚΑΪ γι’ αυτό. Κι εκεί το κανάλι φοβήθηκε. Εγώ τους είπα ότι αυτό δεν βγήκε στον αέρα άρα δεν τίθεται θέμα ραδιοτηλεοπτικού. Τους είπα ‘καλά κάνατε και τον αποβάλλατε, δώστε μου τη δυνατότητα να έρθει το παιδί να του κάνω μια ανάκριση -εντός εισαγωγικών-, μία συνέντευξη να ακούσουμε και την άποψή του.

Αυτό όχι μόνο δεν έγινε δεκτό, αλλά φοβήθηκαν ότι εγώ θα εκθέσω αυτήν την ιστορία. Υπό τον φόβο ενός υποτιθέμενου ραδιοτηλεοπτικού, τους έπιασε φόβος με την περίπτωσή μου. Φοβήθηκαν ότι εγώ είμαι ο τύπος που θα το πάρω και μπροστά στη ριάλιτι οπτική που έχω θα τους ρίξω στα βράχια. Ότι θα τους κάνω να έχουν το ραδιοτηλεοπτικό κάθε μέρα στο σπίτι μας», είπε ξεκαθαρίζοντας πως εκείνος ήταν ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να χειριστεί το θέμα χωρίς να θέσει σε κίνδυνο το κανάλι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.