Αναδομείται η απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Αναδομείται η απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Ποια είναι τα σχέδια του καναλιού.

Τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν καταστρώνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Η φετινή σεζόν είναι ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο ως είθισται η άνοιξη είναι η περίοδος που κλείνουν τα ανοιχτά μέτωπα και καθορίζεται η στρατηγική.

Στον ΣΚΑΪ θα επιχειρηθεί μία ανανέωση της απογευματινής ζώνης. Η παρουσία του Νίκου Μουτσινά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός ανανέωσε άλλωστε το συμβόλαιό του για ακόμη δύο χρόνια.

Μην ξεχνάμε ότι η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης.

Από εκεί και πέρα δε θα πρέπει να αποκλείεται τίποτα στο πρόγραμμα του καναλιού. Όπως αναφέρει η «Realife» το κανάλι άναψε το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Super Makeover» που θα συνεχίσει με αρκετές όμως αλλαγές.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι δε θα συνεχίσει τη νέα σεζόν το «House of Fame», που δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες του καναλιού. Ο Acun Ilicali θα βγάλει και πάλι τα… όπλα του με τα ριάλιτι να κυριαρχούν ξανά.

Το «Power of Love» γράφτηκε, ωστόσο όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στον ΣΚΑΪ επιθυμούν μιο λάιτ εκδοχή των ριάλιτι. Όπως φαίνεται το κανάλι οδηγείται στην απόφαση να εντάξει στο πρόγραμμά του μαγειρικό ριάλιτι ή νέο κύκλο του «My Style Rocks»

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.