Επιστρέφει με νέο «Power of Love» και δεύτερο ριάλιτι ο Acun

Επιστρέφει με νέο «Power of Love» και δεύτερο ριάλιτι ο Acun

Με δύο νέα ριάλιτι ο Τούρκος παραγωγός στον ΣΚΑΪ.

Μπορεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού να μην ξεκίνησαν όλα τα project που είχε έτοιμα ο ΣΚΑΪ, μεταξύ αυτών και το ριάλιτι Big Brother, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η συνεργασία του σταθμού με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali σταμάτησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη για το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 ο Τούρκος παραγωγός επιστρέφει δριμύτερος με δύο νέα ριάλιτι στο χειμερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Η παραγωγή του Αcun, My Style Rocks διακόπηκε άκομψα αλλά υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας και έτσι ο Τούρκος επιστρέφει με δύο διαφορετικές εκπομπές, μακριά από τη μόδα.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι τα ριάλιτι θα είναι καθημερινά και απογευματινά. Το ένα από τα δύο θα είναι ριάλιτι σχέσεων στα πρότυπα του Power of Love, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες ακόμα αν θα γυρίζεται στην Ελλάδα ή στην Τουρκία.

Το δεύτερο απογευματινό ριάλιτι θα είναι μαγειρικής. Ίσως να συνδέεται με τη νέα συνεργασία του καναλιού που σας αποκαλύψαμε χτες με την σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρήγου για την οποία γράψαμε ότι αναλαμβάνει δική της εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.