Το «MasterChef» σαρώνει και την περίοδο της καραντίνας

«MasterChef»: Πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό

Μετράμε πλέον αντίστροφα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νικητή στο «MasterChef» έχει ξεκινήσει. Ο διαγωνισμός μαγειρικής κατάφερε και φέτος να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού βοηθώντας σημαντικά το Star να περάσει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό μέσα από δημοσιεύματα, ο Σταύρος Γεωργίου από την Κύπρο και ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι οι δύο μάγειρες που φτάνουν μέχρι τον τελικό. Αμφότεροι είχα ξεχωρίσει από την αρχή ακόμη του διαγωνισμού με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

«MasterChef»: Πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας οι δύο φιναλίστ θα αναμετρηθούν σε τρεις δοκιμασίες. Όπως τονίστηκε μάλιστα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι εκείνος που προηγείται μετά τις δύο πρώτες δοκιμασίες.

Η βαθμολογία της τρίτης δοκιμασίας που θα καθορίσει και τον τελικό νικητή θα μεταδοθεί ζωντανά. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στις 17 Ιουνίου θα μάθουμε τον τελικό νικητή του μαγειρικού ριάλιτι.

Απομένει δηλαδή λιγότερο από ένας μήνας μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που κατάφερε και φέτος να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.