Αυτή είναι η νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Αυτή είναι η νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Πού κατέληξαν οι ιθύνοντες του καναλιού.

Κανονικά προχωρά ο σχεδιασμός του ΣΚΑΪ για την επόμενη σεζόν. Μπορεί να έγιναν αλλαγές στην πυραμίδα της διεύθυνσης προγράμματος του σταθμού ωστόσο όλα συνεχίζονται κανονικά προκειμένου να βγει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν χωρίς προβλήματα.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο σταθμός του Φαλήρου θα έχει μία εντελώς καινούργια απογευματινή ζώνη που θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η παρουσία του Νίκου Μουτσινά παραμένει δεδομένη αφού κυριαρχεί στους πίνακες τηλεθέασης.

Το μεγάλο ζήτημα για το κανάλι είναι η διάδοχη κατάσταση με τις «8 Λέξεις».

Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου ολοκληρώνει τον κύκλο της αφού ο Κύπριος δημιουργός και σκηνοθέτης έδωσε τα χέρια με το Mega. Στο κανάλι του Φαλήρου έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν την επένδυση στη μυθοπλασία παρά την αποχώρηση του Γεωργίου από τον σταθμό.

Όπως φαίνεται μάλιστα η αναζήτηση για τη νέα σειρά του καναλιού δεν κράτησε πολύ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess.gr το κανάλι κατέληξε σε διασκευή από πορτογαλική δραματική σειρά η οποία θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και όχι τέσσερις όπως συμβαίνει τα τελευταία δυο χρόνια.

Την παραγωγή θα κάνει η εταιρεία Pedion Productions που έχει υπογράψει πολύ επιτυχημένες παραγωγές όπως ο «Ήλιος» και το «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.