Κακά μαντάτα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κακά μαντάτα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Βιαστήκαμε να κάνουμε λόγο για την επιστροφή της στο GNTM, αλλά η Βίκυ Καγιά είχε άλλα σχέδια.

Παρελθόν αποτελεί η Βίκυ Καγιά από το GNTM, επιθυμώντας τόσο η ίδια όσο και το κανάλι να δοκιμαστεί σε κάτι μεγαλύτερο τηλεοπτικά.

Έτσι, η ίδια μένει με το «Shopping Star», ενώ αναλαμβάνει και την υπερπαραγωγή «Dancing With The Stars» που τόσο επιθυμούσε. Η αποχώρησή της από το GNTM, ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα έχει λόγο σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα που θα αναλάβουν ρόλους.

Τι σημαίνει αυτό;

Το Star εμπιστεύεται απόλυτα τη γνώμη της στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς πλέον μετρά πέντε ολόκληρες σεζόν ως κεντρικό πρόσωπο του ριάλιτι μοντέλων -δύο στον ΑΝΤ1 και τρεις στο Star- και δεν σκοπεύει να δυσαρεστήσει το δυνατό του χαρτί.

Παρά τα όσα πρόλαβαν να γραφτούν, λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά από μία κατά κοινή ομολογία κακή σεζόν στον ALPHA, δεν πρόκειται να επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων ως κριτής καθώς η Βίκυ δεν τη θέλει. Ποτέ, σαφώς, η Καγιά δεν παραδέχτηκε την κόντρα της με την Ηλιάνα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν συμφωνεί καθόλου αισθητικά με την εικόνα που πλασάρει η Παπαγεωργίου τα τελευταία χρόνια, ούτε με την υπερέκθεση σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή.

Κακά μαντάτα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κάπως έτσι, το κανάλι θα αρχίσει να αναζητά μια νέα παρουσία για τη θέση της Βίκυς Καγιά, με την Ηλιάνα να μένει οριστικά εκτός GNTM -και με τα μέχρι τώρα δεδομένα- χωρίς εκπομπή στον ALPHA.

Nα σημειωθεί, πως το όνομά της είχε ακουστεί για την παρουσίαση του DWTS όμως η Βίκυ… φρόντισε και γι’ αυτό!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.