Survivor: Αυτό το αγόρι θέλει ο ALPHA να κάνει... τον νέο Bachelor

Survivor: Αυτό το αγόρι θέλει ο ALPHA να κάνει… τον νέο Bachelor

Θα του κοστίσει κάτι παραπάνω...

Η επιτυχία του Survivor  είναι αδιαμφισβήτητη, με τους φετινούς παίκτες να είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν κατακόρυφα με το που επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Άλλοι, πάλι, μπορεί να βρίσκονται ακόμα στον Άγιο Δομήνικο, η τύχη τους όμως δουλεύει και στην Ελλάδα, με έναν εξ’ αυτών να έχει μπει στο στόχαστρο του ALPHA για τον ρόλο του νέου Bachelor.

Η αλήθεια είναι πως το κανάλι της Κάντζας έχει ζοριστεί πολύ να βρει celebrity άνδρα να αναλάβει χρέη Παναγιώτη Βασιλάκου, καθώς οι αρνήσεις διαδέχονται η μία την άλλη λόγω των πολύ αρνητικών σχολίων για την «ποιότητα» του συγκεκριμένου προγράμματος. Γι΄αυτό και ο ALPHA γνωρίζει καλά πως φέτος θα κληθεί να πληρώσει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω προκειμένου να εξασφαλίσει ένα «δυνατό» όνομα για τον ρόλο του «Εργένη».

Έτσι, στο τραπέζι έχει σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου πέσει (ξανά!) το όνομα του Αλέξη Παππά, ο οποίος είχε απορρίψει την πρόταση του σταθμού την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

Τώρα, θα ισχύσουν νέα δεδομένα καθώς ο ίδιος έχει κερδίσει μεγάλη δημοσιότητα ως «το κακό παιδί» του Survivor, με το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει ο ALPHA για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του να είναι τεράστιο.

Survivor: Αυτό το αγόρι θέλει ο ALPHA να κάνει... τον νέο Bachelor

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, το κανάλι διατίθεται να πληρώσει έως και 70.000€ για celebrity άνδρα, όμως στην περίπτωση του Παππά ίσως χρειαστεί να προσφέρει κάτι παραπάνω για να τον κάνει να δεχτεί εφόσον, φυσικά, δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Acun Medya και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.