Καμία Ηλιάνα! Ποια θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο GNTM;

Καμία Ηλιάνα! Ποια θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο GNTM;

Η αλήθεια και οι φήμες.

Ρεπορτάζ του σημερινού «Πρωινού» θέλει ένα πρόσωπο από τα παλιά να επιστρέφει στο GNTM, παίρνοντας τη θέση της Βίκυς Καγιά που «μετακινείται» στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Ο λόγος, φυσικά, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ θα επιστρέψει στο Star για τις ανάγκες του ριάλιτι μοντέλων.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι πέρα για πέρα ανεδαφικό, όπως μετέδωσε χθες το OPEN και το «Έλα, Χαμογέλα!».

Όπως μαθαίνουμε από τον ALPHA, δεν υπάρχει πρόθεση αποδέσμευσης της Ηλιάνας για τις ανάγκες του GNTM, ενώ ούτε η ίδια ούτε η Έλενα Χριστοπούλου θεωρούν καλό για την εικόνα της ένα τέτοιου είδους πισωγύρισμα.

Από τη μεριά του το Star, αναμένεται να αναζητήσει ένα φρέσκο πρόσωπο -και διόλου καμένο τηλεοπτικά- για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς η συνταγή αυτή δείχνει να πετυχαίνει. Ας μην ξεχνάμε πως τόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του Masterchef όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν πρόσωπα άγνωστα στο ευρύ κοινό όταν τους εμπιστεύτηκε το κανάλι της Κηφισιάς για τα δύο μεγαλύτερα projects του.

Τέλος, η Βίκυ Καγιά θα εμπλακεί στην υπόθεση «διαδοχής» της, κάτι που σημαίνει πως αποκλείεται να πει το «ναι» για την επιστροφή της Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.