Νέα σειρά για τον Γιώργο Καπουτζίδη: Σε ποιο κανάλι θα την δούμε;

Σε ποιο κανάλι θα δούμε τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη (Vid)

Ο δημοφιλής δημιουργός επιστρέφει στη μυθοπλασία.

Η μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη στη μυθοπλασία είναι ένα μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός. Ο δημοφιλής δημιουργός και ηθοποιός έρχεται και πάλι στις οθόνες μας με μία νέα σειρά που έχει στα στα σκαριά.

Οι συζητήσεις του Γιώργου Καπουτζίδη με την παραγωγή είναι σε εξέλιξη με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη θα είναι ένας φόρος τιμής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την πόλη των Σερρών.

Μάλιστα η σειρά θα τιτλοφορείται «Σέρρες» με μεγάλο μέρος των γυρισμάτων να πραγματοποιείται στην πόλη της Μακεδονίας.

Όσον αφορά το κανάλι που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική δουλειά, μεγάλη πιθανότητα συγκεντρώνει η ΕΡΤ σύμφωνα με την εκπομπή του Star. Ο Γιώργος Καπουτζίδης άλλωστε παρουσιάζει εκπομπή για τους Ολυμπιακούς αγώνες στη δημόσια τηλεόραση.

Μην ξεχνάμε ότι η ΕΡΤ κάνει μεγάλο άνοιγμα στη μυθοπλασία από το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Για τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη καραδοκεί και το Mega, όπου ο δημοφιλής δημιουργός είχε υπογράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και ο ΑΝΤ1, που μην ξεχνάμε ότι ετοιμάζει δική του υβριδική πλατφόρμα.

Άλλωστε το όνομα του Γιώργου Καπουτζίδη αποτελεί εγγύηση επιτυχίας στην ελληνική μυθοπλασία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.