«Άγριες Μέλισσες»: Παραδόθηκε το τελευταίο επεισόδιο - Πότε θα το δούμε

«Άγριες Μέλισσες»: Παραδόθηκε το τελευταίο επεισόδιο – Πότε θα το δούμε

Ποια θα είναι η κατάληξη της ιστορίας.

Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ΑΝΤ1 τα τελευταία χρόνια. Η σειρά «Άγριες Μέλισσες ξεκίνησε την περασμένη σεζόν και κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Οι περιπέτειες των αδερφών Σταμίρη στο Διαφάνι ενθουσίασαν το κοινό. Μάλιστα το σχετικό hashtag σε κάθε επεισόδιο σπάει ταμεία. Αυτό έφερε και δεύτερο κύκλο στη σειρά ο οποίος μεταδίδεται φέτος.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα έχει και τρίτο κύκλο.

Όπως γνωστοποίησε η σεναριογράφος της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη, παραδόθηκε το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα ολοκληρωθεί στο 276ο επεισόδιο με τη σειρά να βρίσκεται αυτή την στιγμή στο 129ο επεισόδιο.

Γίνεται αντιληπτό ότι η ιστορία θα προχωρήσει αρκετά μέχρι το φινάλε αφού όπως έχει γίνει γνωστό όλες οι ιστορίες θα ολοκληρωθούν και δε θα μείνουν κενά. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρξει στον τρίτο κύκλο χρονικό άλμα, όχι όμως πολύ μεγάλο αφού θα μεταφερθούμε στο 1967, λίγους μήνες πριν το πραξικόπημα.

Το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς θα μεταδοθεί αρχές Ιουνίου, σε αντίθεση με τον πρώτο κύκλου που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Μην ξεχνάμε ότι μέσα Ιουνίου ξεκινάει και το Euro που θα μεταδοθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.