Survivor: Αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας;

Ρήτρα-μαμούθ: Οικονομικός ο λόγος που ο Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor

Να γιατί ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να ψηφιστεί για να αποχωρήσει.

Μια τηλεοπτική βόμβα έριξε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου όταν αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες από τα συμβόλαια των παικτών του Survivor και πιο συγκεκριμένα αυτά των «Διασήμων» οι οποίοι έχουν υπογράψει και διαφορετικές ρήτρες.

Όπως η ίδια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, η παραγωγή του Survivor έχει βάλει ρήτρα ασφαλείας, στα συμβόλαια 38 σελίδων των παικτών, σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης κάποιου παίκτη.

Σύμφωνα με αυτές τις ρήτρες ο Acun μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και το 50% των συνολικών αποδοχών των παικτών, αλλά και να τους υποχρεώσει να πληρώσουν τα έξοδα των ξενοδοχείων που διέμειναν, αν αυτοί αποφασίσουν να αποχωρήσουν χωρίς να ψηφιστούν ή χωρίς να τραυματιστούν.

Το ρεπορτάζ αποκάλυψε ότι μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε στην περίπτωση του Πάνου Καλλίδη, αλλά ίσως σε αυτή την περίπτωση να ευθύνεται ότι ο τραγουδιστής έφυγε αρκετά νωρίς και στο παιχνίδι μετά την αποχώρησή του μπήκαν αρκετοί νέοι παίκτες.

Ο οικονομικός αυτός όρος στα συμβόλαια των παικτών και ιδιαίτερα των ακριβοπληρωμένων διάσημων, ίσως είναι και ο κύριος λόγος που ο Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι παρότι εδώ και μήνες δεν μπορεί ουσιαστικά να βοηθήσει την ομάδα του, μένοντας διαρκώς εκτός αγωνισμάτων.

Η ρήτρα αυτή είναι πιθανότατα και ο λόγος που ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από το κοινό να τον ψηφίσει για αποχώρηση καθώς η ψυχολογία του πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.