Γράφτηκε για αντικαταστάτρια της Μενεγάκη, κλείνει στον ΣΚΑΪ

Γράφτηκε για αντικαταστάτρια της Μενεγάκη, κλείνει στον ΣΚΑΪ

Το όνομά της απασχόλησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα απασχόλησε τα ρεπορτάζ αφού το όνομά της βρέθηκε στο επίκεντρο ως πιθανή αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA. Η Ιωάννα Μαλέσκου του Κρήτη TV τελικά δε θα βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού της Κάντζας.

Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να τη δούμε σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας το προσεχές χρονικό διάστημα. Το όνομά της πάντως ακούστηκε και στην αρχή της χρονιάς για την παρουσίαση του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου.

Γράφτηκε για αντικαταστάτρια της Μενεγάκη, κλείνει στον ΣΚΑΪ

Όπως όλα δείχνουν όμως είναι πολύ πιθανή η συνεργασία με το κανάλι. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να παρουσιάσει μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε ότι είναι κοντά σε συμφωνία με κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Επεσήμανε μάλιστα ότι δέχθηκε προτάσεις από πολλά κανάλια. Είναι ωστόσο επιφυλακτική αφού μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα μέχρι να μπουν οι υπογραφές.

«Δεν μπορώ να πω από ποια κανάλια έχω δεχτεί πρόταση, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και όχι μόνο από ένα κανάλι. Είμαι σε φάση που αποφάσισα να κάνω το επόμενο βήμα. Κρίνονται όλα από στιγμές. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συμφωνήσω με κάποιο κανάλι. Μέχρι να μπει η υπογραφή αλλάζουν πολλά πράγματα, οπότε είμαι επιφυλακτική. Τα ψιλά γράμματα είναι πολύ σημαντικά» σημείωσε χαρακτηριστικά στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.