Σαρώνει το «MasterChef» μέσα στην καραντίνα

Επίσημο: Πότε θα δούμε τον τελικό του «MasterChef»

Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το «MasterChef» τη φετινή σεζόν. Ο διαγωνισμός μαγειρικής κατάφερε και φέτος να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Με τις ίντριγκες μεταξύ των παικτών να δίνουν και να παίρνουν το «MasterChef» και φέτος σε μία από τις επιτυχίες της χρονιάς.

Όπως φαίνεται στο Star έχουν βρει τη χρυσή συνταγή αφού το ριάλιτι παραμένει στις κορυφαίες προτιμήσεις των τηλεθεατών εδώ και αρκετές σεζόν. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του lockdown βοήθησε το Star να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης για αρκετές εβδομάδες.

Άπαντες πλέον περιμένουν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και ο Σταύρος Γεωργίου από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι οι δύο μάγειρες που αναμετρώνται για το μεγάλο έπαθλο.

Επίσημο: Πότε θα δούμε τον τελικό του «MasterChef»

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κρικόριαν στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 17 Ιουνίου. Απομένουν δηλαδή περίπου δύο εβδομάδες μέχρι να μάθουμε τον τελικό νικητή.

Σύμφωνα με διάφορα spoilers οι δύο μάγειρες θα μονομαχήσουν σε τρεις μαγειρικές δοκιμασίες με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να προηγείται στη βαθμολογία μετά τις δύο πρώτες δοκιμασίες. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η τελική βαθμολογία της τρίτης δοκιμασίας που θα καθορίσει και τον νικητή θα μεταδοθεί ζωντανά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.