Nίκος Κοκλώνης: Επιστρέφει με ριάλιτι - έκπληξη

Τέλος από το OPEN ο Νίκος Κοκλώνης

To ανακοίνωσε επίσημα.

Το τέλος της συνεργασίας του με το OPEN ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης το πρωινό της Τετάρτης στην εκπομπή «Happy Day».

O ίδιος, παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς, πώς η ρήξη του με το κανάλι οφείλεται σε πρόσωπα του προγράμματος, με τα οποία ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη όσον αφορά στο τι αξίζει να βγει στον αέρα του σταθμού.

Έτσι, γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη ως παρουσιαστής, αφήνοντας ανοιχτό ένα «παραθυράκι», υποστηρίζοντας πως αν η διοίκηση «του πει κάτι διαφορετικό», ίσως και να γίνει η ανατροπή. 

Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι πως το Just the 2 of Us θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, άγνωστο -προς το παρόν- από ποια συχνότητα.

«Νόμιζα πως δεν θα τα πούμε αυτά, αλλά επειδή τα λέμε, ας ξεκινήσουμε. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές – το «Ευτυχείτε» και το «Έλα Χαμογέλα» είναι δικές μου συμπαραγωγές-, να πω ότι σταματάω και παίρνω διαζύγιο από το OPEN, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκλώνη θεωρώ ότι κατά 99,9% έχω φύγει από το OPEN.

Εγώ βάζω τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω business. Νομίζω ότι έχει αλλάξει στρατηγική το πρόγραμμα και γενικότερα το κανάλι και δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Οπότε πολύ φιλικά είπα σε εμένα να σταματήσω τη συνεργασία. Τώρα αν έρθει ο ιδιοκτήτης και μου πει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι θα γίνει. Σε αυτή τη φάση έχω πάρει την απόφασή μου να φύγω από το OPEN σαν παρουσιαστής. Το Just τον Σεπτέμβριο θα βγει στον αέρα τώρα που, πώς και γιατί πάλι μαζί θα τα πούμε», είπε ο επιτυχημένος παραγωγός και παρουσιαστής. 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.