Μεγάλες αλλαγές στην ΕΡΤ: «Τρίζει» η καρέκλα της Αντριάνας Παρασκευοπούλου

Μεγάλες αλλαγές στην ΕΡΤ: «Τρίζει» η καρέκλα της Αντριάνας Παρασκευοπούλου

Εκτός δελτίου η παρουσιάστρια των ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης;

Τεράστιες αλλαγές θα δούμε στη σύνθεση του νέου προγράμματος της ΕΡΤ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο τομέας δε που θα επηρεαστεί περισσότερο είναι ο ενημερωτικός, καθώς τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης προβληματίζουν τους ιθύνοντες, οι οποίοι φέρονται να αναζητούν λύση για άμεση ανάκαμψη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Secret» των «Παραπολιτικών», ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, θα κληθεί να πάρει σημαντικότατες αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον των επί χρόνια παρουσιαστών της δημόσιας τηλεόρασης.

Το μεγάλο δίλλημα είναι αν η Αντριάνα Παρασκευοπούλου πρέπει να συνεχίσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ή όχι, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης μόνο ως χαρακτηριστικά δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν. Η απόφαση αναμένεται να παρθεί σύντομα, προκειμένου να «στηθεί» το νέο πρόγραμμα, όπως συμβαίνει και στα αντίπαλα, ιδιωτικά στρατόπεδα. 

Τέλος, ο νέος προγραμματισμός  φέρεται να επηρεάζει και την πρωινή εκπομπή «Από τις έξι», καθώς πέρα από την χαμηλή τηλεθέαση που καθιστά σαφές πως οι αλλαγές είναι απαραίτητες, υπάρχει σκέψη οι παρουσιαστές Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς να αξιοποιηθούν σε άλλο πόστο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.