Ελένη Μενεγάκη: Παραίτηση - βόμβα από την εκπομπή της

Η αποχώρηση της Μενεγάκη φέρνει ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του ALPHA

Τι σκέφτονται οι ιθύνοντες του καναλιού.

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA. Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης στις 21 Μαΐου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής προανήγγειλε την αποχώρησή της από το κανάλι μετά από 15 χρόνια παρουσίας.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα ότι τη σεζόν που μας έρχεται δε θα τη δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι. Φυσικά οι υπεύθυνοι προγράμματος του ALPHA δεν αιφνιδιάστηκαν από τις ανακοινώσεις της παρουσιάστριας αφού η απόφαση ήταν γνωστή εδώ και πολύ καιρό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Realnews» και η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο κανάλι της Κάντζας θεωρούν ότι δύσκολα θα μπορούσε να αντικατασταθεί με κάτι ανάλογο η Ελένη Μενεγάκη. Γι’ αυτό και ο σταθμός σχεδιάζει τον πλήρη ανασχεδιασμό του προγράμματος.

Η αποχώρηση της Μενεγάκη φέρνει ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του ALPHA

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο ALPHA σκοπεύει να αξιοποιήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ανακοινώθηκε προ ημερών, ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις και για τη Βάσω Λασκαράκη. Η «Realnews» αναφέρει ότι το μελαχρινό μοντέλο θα αναλάβει καθημερινή εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη με αντίστοιχο φορμάτ με το «Shopping Star» που παρουσιάζει με επιτυχία η Βίκυ Καγιά στο Star.

Η πρώην κριτής του «GNTM» θα δίνει σκυτάλη στην Ελεονώρα Μελέτη που θα αναλάβει καθημερινή εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου. Στο κάδρο θα μπει και η Αντελίνα Βαρθακούρη με το τηλεπαιχνίδι που έκανε πρεμιέρα την 1η Ιουνίου αλλά και ο Χρήστος Φερεντίνος με το «Deal» κάθε απόγευμα.

Όσον αφορά τη Βάσω Λασκαράκη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Real» προορίζεται για ψυχαγωγικό μαγκαζίνο αμέσως μετά την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή κάθε πρωί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα αυτά συνηγορούν και στην αλλαγή ώρα στο μεσημεριανό δελτίο από τις 12:15 στις 13:00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.