Ο κορωνοϊός «φρενάρει» το λανσάρισμα του Mega

Ο κορωνοϊός «φρενάρει» το λανσάρισμα του Mega

Επιφυλακτικοί οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Αρκετά νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση έφερε στο τηλεοπτικό τοπίο ο κορωνοϊός. Η επέλαση του φονικού ιού και στην Ελλάδα έφερε τα πάνω στα τηλεοπτικά προγράμματα που για σχεδόν δύο μήνες έβαλαν την ψυχαγωγία στον «πάγο».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την έλλειψη εσόδων για τα τηλεοπτικά κανάλια αφού η διαφημιστική δαπάνη έπεσε μέχρι και 40%. Το γεγονός αυτό φέρνει μειώσεις μπάτζετ αλλά και αναθεωρήσεις προγραμμάτων εν όψει της σεζόν που έρχεται.

Από τον γενικό κανόνα δε θα μπορούσε να ξεφύγει το Mega. Το μεγάλο κανάλι επανήλθε στις οθόνες μας μέσα στον Φεβρουάριο ενάμιση περίπου χρόνο μετά το μαύρο της Digea τα ξημερώματα της 28η Οκτωβρίου του 2018.

Ο κορωνοϊός «φρενάρει» το λανσάρισμα του Mega

Το κανάλι που πλέον ανήκει στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη βγήκε με πρόγραμμα όπου κυριαρχούσαν οι ενημερωτικές εκπομπές και οι επαναλήψεις από την πλούσια ταινιοθήκη του. Στόχος των ανθρώπων του σταθμού ήταν το πλήρες λανσάρισμά του να γίνει το φθινόπωρο του 2020 οπότε και θα ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Ο σταθμός βρισκόταν σε συζητήσεις με δημιουργούς για νέες σειρές αλλά όπως φαίνεται ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τις εξελίξεις. Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε και από τη θέση συμβούλου μυθοπλασίας του καναλιού ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δεν αποκλείεται το λανσάρισμα του καναλιού να γίνει σταδιακά από τη νέα σεζόν με κάποιες πρεμιέρες. Μην ξεχνάμε ότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό. Ενδεχόμενο νέο κύμα του ιού μπορεί να φέρει νέο lockdown και τότε θα αλλάξουν και πάλι τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.