Στον ΣΚΑΪ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιες εκπομπές αναλαμβάνει

Αυτή θα παρουσιάσει το ρίαλιτι μεταμορφώσεων του ΣΚΑΪ μετά το φιάσκο με την Ηλιάνα

Η όμορφη παρουσιάστρια κοντά στο να αναλάβει ριάλιτι μόδας.

Όπως γράψαμε τις προηγούμενες εβδομάδες η περιβόητη συμφωνία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον ΣΚΑΪ κατέληξε σε φιάσκο με το μοντέλο να ενημερώνει τον σταθμό ότι αποφάσισε να συνεχίσει στον ALPHA με μεσημεριανή εκπομπή.

Ο σταθμός όμως δεν εγκαταλείπει κόνσεπτ όμως της εκπομπής που θα παρουσίαζε η Ηλιάνα και φαίνεται πως βρήκε ήδη την ιδανική αντικαταστάτριά της. Γράψαμε χτες ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, που βρέθηκε κοντά στον ALPHA καταλήγει στον ΣΚΑΪ με ψυχαγωγική εκπομπή. Η εκπομπή αυτή όμως δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το είδος του μαγκαζίνου που παρουσίαζε σε τοπικό κανάλι στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου η «Μενεγάκη της Κρήτης», όπως χαρακτηρίστηκε, έχει περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει την παρουσίαση ριάλιτι μόδας.

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή που είχε προταθεί στη Ηλιάνα έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση στην εικόνα κάποιων ανθρώπων που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι ως παίκτες. Η μεταμόρφωση αυτή θα αφορά και την εμφάνισή τους με ειδικούς της μόδας που θα «πέφτουν» πάνω τους με σκοπό ένα συνολικό makeover.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.