Στον ΣΚΑΪ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιες εκπομπές αναλαμβάνει

Αυτή θα παρουσιάσει το ρίαλιτι μεταμορφώσεων του ΣΚΑΪ μετά το φιάσκο με την Ηλιάνα

Η όμορφη παρουσιάστρια κοντά στο να αναλάβει ριάλιτι μόδας.

Όπως γράψαμε τις προηγούμενες εβδομάδες η περιβόητη συμφωνία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον ΣΚΑΪ κατέληξε σε φιάσκο με το μοντέλο να ενημερώνει τον σταθμό ότι αποφάσισε να συνεχίσει στον ALPHA με μεσημεριανή εκπομπή.

Ο σταθμός όμως δεν εγκαταλείπει κόνσεπτ όμως της εκπομπής που θα παρουσίαζε η Ηλιάνα και φαίνεται πως βρήκε ήδη την ιδανική αντικαταστάτριά της. Γράψαμε χτες ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, που βρέθηκε κοντά στον ALPHA καταλήγει στον ΣΚΑΪ με ψυχαγωγική εκπομπή. Η εκπομπή αυτή όμως δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το είδος του μαγκαζίνου που παρουσίαζε σε τοπικό κανάλι στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου η «Μενεγάκη της Κρήτης», όπως χαρακτηρίστηκε, έχει περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει την παρουσίαση ριάλιτι μόδας.

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή που είχε προταθεί στη Ηλιάνα έχει να κάνει με τη μεταμόρφωση στην εικόνα κάποιων ανθρώπων που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι ως παίκτες. Η μεταμόρφωση αυτή θα αφορά και την εμφάνισή τους με ειδικούς της μόδας που θα «πέφτουν» πάνω τους με σκοπό ένα συνολικό makeover.