Τέλος ο Κρατερός Κατσούλης από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Τέλος ο Κρατερός Κατσούλης από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Η ανακοίνωση on air.

Την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ανακοίνωσε το πρωινό της Τετάρτης ο Κρατερός Κατσούλης.

Αιτία, η συμμετοχή του στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», τα γυρίσματα της οποίας δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στο πρωινό, καθώς είναι πολύ απαιτητικά, με τον ίδιο να καλείται να πάρει μια απόφαση σχετικά με το τι κρατά και τι αφήνει πίσω του.

«Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη ‘Φωλιά των Κου Κου’. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε ‘γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε;’.

Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Την ίδια ώρα, αβέβαιο είναι το μέλλον της εκπομπής, καθώς το σενάριο να μην επιστρέψει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι πολύ έντονο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.