Με αγόρια και κορίτσια ο νέος κύκλος του GNTM (vid)

Σε πρώτο πλάνο το «GNTM 3» στο Star

Έχουνε ξεκινήσει τα pre castings στο ριάλιτι μοντέλων.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ο κορωνοϊός μπορεί να άφησε τα σημάδια του και στο τηλεοπτικό σκηνικό ωστόσο οι ιθύνοντες των καναλιών ετοιμάζουν την επόμενη μέρα με την ευχή να μην ανακόψει τα σχέδιά τους ένα δεύτερο κύμα του ιού το φθινόπωρο.

Το Star ήταν από τα κανάλια που είδαν το ποσοστό τους να ανεβαίνει κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Το κανάλι της Κηφισιάς είχε τη δυνατότητα να μεταδίδει κανονικά επεισόδια του «MasterChef» και όχι επαναλήψεις. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στους υπόλοιπους σταθμούς η ψυχαγωγία είχε μπει στον «πάγο» έδωσε την ευκαιρία στο Star να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση και να παραμείνει εκεί για αρκετές εβδομάδες.

Ο σταθμός της Κηφισιάς θα συνεχίσει με την ίδια συνταγή και τη νέα σεζόν. Φυσικά στο πρώτο μισό ξεχωρίζει ο τρίτος κύκλος του «GNTM» που αυτή τη σεζόν θα έχει και αγόρια, αυξάνοντας σημαντικά το ενδιαφέρον. Το ανδρικό στοιχείο στους παίκτες δε θα είναι το μοναδικό καινούργιο αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου αποχώρησαν.

Δημοσιεύματα θέλουν τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να παίρνει τη θέση της ξανθιάς μάνατζερ μοντέλων, ενώ και για το μελαχρινό μοντέλο έχουν γραφτεί αρκετά υποψήφια ονόματα.

Σε πρώτο πλάνο το «GNTM 3» στο Star

Το ενδιαφέρον του κοινού είναι αυξημένο αφού μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στο Star πάνω από 7.000 αιτήσεις υποψήφιων μοντέλων που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Τα pre-castings έχουν ξεκινήσει και ήδη τρία έχουν ολοκληρωθεί ενώ τις επόμενες εβδομάδας αναμένεται να γίνουν κι άλλα.

Θυμίζουμε ότι τη σεζόν που μας πέρασε το ριάλιτι μοντέλων συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Μάλιστα, ο τελικός ήταν και νούμερο ένα trend στο twitter και δεκάδες χιλιάδες αναφορές. Το αποτέλεσμα που ανέδειξε δύο νικήτριες λόγω κολλήματος του server στη διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού έφερε έντονες αντιδράσεις στο κοινό. Η Tyra Banks, δημιουργός του παιχνιδιού ζήτησε εξηγήσεις μέσω twitter δίνοντας μάλιστα συγχαρητήρια στα δύο μοντέλα που νίκησαν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.