Φαντασμαγορική πρεμιέρα για το J2US - Πώς πήγε το OPEN σε τηλεθέαση απέναντι στον Παπαδόπουλο;

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Η πρόταση του ΣΚΑΪ που έφερε το φινάλε (Vid)

Πού υπήρξε διαφωνία.

Το οριστικό φινάλε της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ανακοίνωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Η εκπομπή που συντρόφευσε το τηλεοπτικό κοινό από το 2004 μετά το τέλος της φετινής σεζόν ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Η είδηση έσκασε σα βόμβα αφού δεν είχε ακουστεί το παραμικρό για τυχόν διακοπή της εκπομπής. Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί κατά καιρούς την έφερναν να αλλάζει μέχρι και ημέρα μετάδοσης, αλλά όχι να μην βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Τι ήταν αυτό όμως που έφερε το οριστικό φινάλε;

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την εκπομπή προκειμένου να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Στον ΣΚΑΪ επιθυμούσαν τη συνέχισή της ωστόσο στελέχη του σταθμού ήθελαν και μία ανανέωση στο πρόγραμμα.

Ο σκηνοθέτης είχε αλλάξει ενώ υπήρξε πρόταση και για αλλαγή στο στούντιο της εκπομπής. Εκείνος όμως που φαίνεται ότι έκανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να πάρει την απόφαση για την εκπομπή, ήταν η πρόταση του καναλιού να αλλάξει το ύφος της.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη οι υπεύθυνοι του καναλιού ήθελαν να μη συνεχίσει σε τόσο λαϊκά μονοπάτια η εκπομπή. Επιθυμία τους ήταν να μπει και λίγο ποπ στοιχείο στην εκπομπή προκειμένου να επέλθει μία ανανέωση.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θεώρησε ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο και ανακοίνωσε το οριστικό φινάλε της εκπομπής μετά από 17 χρόνια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.