Στροφή στην ψυχαγωγία: Χολιγουντιανή «προεδρική» σειρά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

ΕΡΤ: Καθημερινό σίριαλ 21 χρόνια μετά

Προχωρά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Σαρωτικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ την επόμενη σεζόν. Οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης θέλουν να την καταστήσουν και πάλι ανταγωνιστική ιδιαίτερα ως προς τα πάνω ιδιωτικούς σταθμούς.

Γι’ αυτόν τον λόγο η ΕΡΤ προχωρά σε πλήρη αναπροσαρμογή του προγράμματός της. Ήδη από την περίοδο αυτή ξεκινούν πινελιές ψυχαγωγίας τόσο με το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Νίκος Κουρής όσο και με την εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη. Όμως η δημόσια τηλεόραση δε θα σταματήσει εκεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα realnews, η ΕΡΤ σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμα της νέας σεζόν και καθημερινή κωμική σειρά. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα θα βασίζεται σε ξένο φορμάτ και θα πραγματεύεται την ιστορία δύο ξαδέλφων που κληρονομούν ένα εκατομμύριο ευρώ από τον παππού τους για να επιστρέψουν στο χωριό για έναν χρόνο.

ΕΡΤ: Καθημερινό σίριαλ 21 χρόνια μετά

Σύμφωνα με τη real η ΕΡΤ έχει δώσει τα χέρια με τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο και θα μεταδίδεται τέσσερις φορές την εβδομάδα. Η τελευταία φορά που η ΕΡΤ είχε στο πρόγραμμά της καθημερινή σειρά ήταν το 1999 με τα «Φτερά του έρωτα».

Σημειώνεται ότι η Δημόσια τηλεόραση θα έχει κι άλλη σειρά στο πρόγραμμά της τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τα «Καλύτερά μας χρόνια» που περιγράφει τη ζωή των μελών μίας οικογένειας από την στιγμή που μπαίνει στη ζωή της η τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.