Ελένη Μενεγάκη: Δεν διαψεύδει τη «μεταγραφή» της στον ΑΝΤ1

H μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα του Mega λόγω Ελένης Μενεγάκη

Ποιες ζώνες επηρεάζονται.

Η συμφωνία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega ήταν πιθανότατα η μεταγραφή της χρονιάς, μέχρι σήμερα τουλάχιστον!, αφού πρόσθεσε στο πρόγραμμα του καναλιού ένα τρίωρο με μία από τις πιο καταξιωμένες παρουσιάστριες με εγγυημένο κοινό.

Αυτό όπως ήταν λογικό θα έφερνε ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού καθώς η εκπομπή της Ελένης ούσα τρίωρη θα έπρεπε να μετακινήσει πολλά από τα προγράμματα του καναλιού για να «χωρέσει» το καθημερινό ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο.

Πιο πολύ από όλες τις εκπομπές θα επηρεαστούν οι ενημερωτικές και σύμφωνα με τη Real Life το μεσημβρινό δελτίο του Mega θα μεταφερθεί στις 12 :00 το μεσημέρι. Θα δώσει έτσι την ευκαιρία στην Ελένη να ξεκινάει την εκπομπή της ακριβώς στις 13:00 για να τελειώνει στις 16:00 όπως την είχε συνηθίσει το κοινό της στον ALPHA.

Αναγκαστικά με τη μετακίνηση του δελτίου ειδήσεων θα αλλάξουν και άλλα προγράμματα στην πρωινή ζώνη. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μega» θα ολοκληρώνεται στις 09:00 το πρωί.

Στο κενό που θα υπάρξει μετά το καθημερινό φινάλε της εκπομπής θα καλύψει, όταν ανακοινωθεί και επίσημα, η νέα infotainment εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.