Τριπλό χτύπημα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 (Vid)

Τριπλό χτύπημα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 (Vid)

Πού θα δούμε τον παρουσιαστή την επόμενη σεζόν.

Σε σημαντικό πρόσωπο του σχεδιασμού του ΑΝΤ1 εξελίσσεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη έχει πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου και θα συνεχίσει έχοντας μάλιστα ενισχυμένο ρόλο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως όλα δείχνουν θα έχει δουλειές με… φούντες την επόμενη σεζόν. Ο ΑΝΤ1 τον προορίζει να βρίσκεται και σε άλλες εκπομπές εκτός από το «The 2night show» που θα συνεχίσει την πορεία και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πού θα δούμε όμως τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τη νέα σεζόν;

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη έλαβε… λευκή επιταγή από τον ΑΝΤ1 προκειμένου να διαλέξει ο ίδιος ποια εκπομπή θα παρουσιάσει. Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο Αρναούτογλου θα παρουσιάσει τον «Εκατομμυριούχο» που έρχεται στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού αλλά και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που επιστρέφει στο πρόγραμμα του καναλιού.

Όπως αναφέρθηκε μάλιστα, τα κάστινγκ για το «Ταλέντο» έχουν ήδη ξεκινήσει αφού το κανάλι τρέχει να προλάβει τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις με τον κορωνοϊό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το «The 2night show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενδέχεται να μειωθεί κατά μία μέρα προβολής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.