Εκπομπή του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται πρόωρα

Εκπομπή του ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται πρόωρα

Ποια είναι τα σχέδια των ανθρώπων του σταθμού.

Αποτέλεσε ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΣΚΑΪ. Το «House of Fame» έκανε πρεμιέρα μέσα στον χειμώνα με στόχο να καταφέρει να σταθεί ανταγωνιστικά στον ισχυρό ανταγωνισμό της prime time ζώνης με το ζωντανό show.

Το πρόγραμμα με τις στιγμές των παικτών μέσα στο σπίτι, όπου γυριζόταν το «Big Brother» μεταδίδεται κάθε απόγευμα. Ωστόσο οι χαμηλές επιδόσεις του καθημερινού αλλά και του ζωντανού φέρνουν την ολοκλήρωσή του με συνοπτικές διαδικασίες.

Ήδη δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές στη δομή του που θα φέρει και την αυλαία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess.gr το show αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Όπως υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά, στο «House of Fame» προγραμματίζονται διπλές αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στους φιναλίστ από τους οποίους θα προκύψει και ο τελικός νικητής του show.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess έξι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν το έπαθλο, μακριά από το πρότυπου που θέλει δύο ή ακόμη και τέσσερις παίκτες να φτάνουν στον τελικό. Το «House of Fame» πάντως αναμένεται να ολοκληρώσει τον κύκλο του στην ελληνική τηλεόραση αφού δεν προγραμματίζεται δεύτερος κύκλος με τις υπάρχουσες συνθήκες.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.