Πρόωρο φινάλε για το «House of Fame» - Δεν επιστρέφει τη νέα σεζόν

Πρόωρο φινάλε για το «House of Fame» – Δεν επιστρέφει τη νέα σεζόν

Το show ταλέντων απογοήτευσε τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.

Πρόωρο φινάλε αναμένεται να κάνει το πολυδιαφημισμένο «House of Fame» του ΣΚΑΪ, το οποίο από το τέλος του μήνα θα αποτελεί παρελθόν.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του «Happy Day», το show ταλέντων θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου και δεν πρόκειται να επιστρέψει τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς… δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση.

«Δεν υπήρξε η αναμενόμενη απήχηση. Το show με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώνεται τέλη Μαϊου και από αυτή την Παρασκευή θα αρχίσουν οι διπλές αποχωρήσεις. Μάλιστα, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τα shows, οι φιναλίστ δεν θα είναι ούτε τρεις ούτε τέσσερις, θα είναι έξι, που σημαίνει ότι υπήρχε υλικό και θα έπρεπε να τραβήξει αυτό το show.

Φυσικά, από την άλλη πλευρά, ο ΣΚΑΪ ισχυρίζεται ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος πρόωρης διακοπής, ότι το show έτσι κι αλλιώς θα ολοκληρωνόταν τέλη Μαϊου. Τώρα, πώς γίνεται τέλη Μαϊου, με τόσους παίκτες μέσα στο παιχνίδι, με διπλές αποχωρήσεις, με έξι φιναλίστ -που δεν συνηθίζεται σε τέτοιο show-, η απάντηση δική σας», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.