Ζόρια στον ΣΚΑΪ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Η εκδίκηση του Σπύρου Παπαδόπουλου: Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του από τον ΣΚΑΪ

Σε αντίπαλο στρατόπεδο ο Σπύρος.

Το τέλος του Σπύρου Παπαδόπουλου από τον ΣΚΑΪ ήταν αναμφίβολα η έκπληξη της σεζόν, κυρίως λόγω του τρόπου με τον οποίο ανακοινώθηκε.

Όπως μάθαμε, ο ΣΚΑΪ δεν ήταν ενήμερος για την απόφαση του παρουσιαστή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» να αποχωρήσει από τον σταθμό, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκοντας ακόμα σε διαπραγματεύσεις, με τους ιθύνοντες του καναλιού να ενημερώνονται για την απόφασή του μέσω… instagram.

Και τα χειρότερα για το κανάλι του Φαλήρου ήρθαν λίγο αργότερα, με την απόφαση του Παπαδόπουλου να παραχωρήσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη σε… αντίπαλο στρατόπεδο!

Συγκεκριμένα, στο OPEN, στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Δε Γκρανμαδερ», σε ένα μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο που θα προβληθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 23:15 κάνει πρεμιέρα στο OPEN η εκπομπή «Δε Γκράνμαδερ», με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Πρώτος καλεσμένος του Ιεροκλή και της γιαγιάς είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε μία σπάνια εμφάνισή του.

Ο  Ιεροκλής υποδέχεται τον αγαπημένο ηθοποιό και μαζί κάνουν μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, όσο βέβαια τους το επιτρέπει η γιαγιά η οποία δεν τους αφήνει σε ησυχία! 

Η εκδίκηση του Σπύρου Παπαδόπουλου: Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του από τον ΣΚΑΪ

 Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά την ανακοίνωσή του για το τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», μοιράζεται όμορφες ιδιωτικές και επαγγελματικές στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του. Μιλάει για το ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες στη ζωή του, αποκαλύπτει πώς βρέθηκε στον χώρο του θεάτρου εξαιτίας μια κοπέλας, και φυσικά δεν παραλείπει να δώσει έμφαση στον πιο σημαντικό του ρόλο – αυτόν του πατέρα.

 Ακόμα, αναφέρεται στην 17-χρονη πορεία της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» και στους «παραλίγο καλεσμένους» που του έμειναν «απωθημένο», ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει για τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο.

Ιεροκλής και γκρανμάδερ «περιποιούνται» τον πρώτο καλεσμένο τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σε μια απολαυστική και σπάνια συνάντηση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.