Survivor: Έκτακτο συμβούλιο και ανακοίνωση αλλαγών στους κανόνες την Κυριακή

Survivor: Έκτακτο συμβούλιο και ανακοίνωση αλλαγών στους κανόνες την Κυριακή

Τα δεδομένα αλλάζουν.

Βέβαιη θεωρείται η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.

Παρά το γεγονός πως ο Τούρκος παραγωγός κάνει ό,τι μπορεί για να τον μεταπείσει, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να μείνει στο παιχνίδι και να μην αγωνίζεται, όπως συμβαίνει επί μήνες με τον Τριαντάφυλλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διαφoρετικά ξενοδοχεία ύστερα από απαίτηση του Acun Ilicali προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή, ώστε να μην επηρεαστεί ο πρώτος από τον δεύτερο και αποφασίσει να γυρίσει μαζί του στην Ελλάδα.

Η υπόθεση του Μπάρτζη, όμως, δεν είναι η μοναδική που θα απασχολήσει τους παίκτες του Survivor την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς όλοι τους θα έρθουν αντιμέτωποι με μια ανακοίνωση που φέρνει τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Love It», στο επεισόδιο της Κυριακής θα παρακολουθήσουμε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού στο οποίο θα ανακοινωθεί στους παίκτες πως αλλάζοθυν οι κανόνες στη διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας, γεγονός που διαταράσσει ακόμα μία φορά τις ισορροπίες.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.