Διέρρευσαν όλα: Αυτά είναι τα 20 κορίτσια και αγόρια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM (Pics)

Ξεκινούν τα γυρίσματα του GNTM: Όνομα – έκπληξη για τη θέση της Βίκυς Καγιά

Το Star δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό.

Δύο είναι τα ονόματα που φέρονται να αντιμετωπίζονται από το Star ως τα επικρατέστερα για τη θέση της Βίκυς Καγιά στο GNTM.

Με το κανάλι να έχει διαψεύσει κατηγορηματικά την εμπλοκή της Ευαγγελίας Αραβανή, το παιχνίδι ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει κλειδώσει το όνομα του 4ου κριτή.

Σύμφωνα με όσα είπε η Ναταλία ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα», το πιθανότερο σενάριο είναι στη θέση της Βίκυς να δούμε ένα διεθνούς φήμης, καταξιωμένο μοντέλο και όχι ένα πρόσωπο «καμμένο» τηλεοπτικά.

Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα της Αγγελικής Τσιώνου, καταξιωμένου μοντέλου που ζει και εργάζεται στο Παρίσι και ως ειπώθηκε, αυτή τη στιγμή μιλάμε για την επικρατέστερη γυναίκα για τη θέση.

Ξεκινούν τα γυρίσματα του GNTM: Όνομα - έκπληξη για τη θέση της Βίκυς Καγιά

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, το Star έχει έρθει σε επαφή και με τη Μαριέττα Χρουσαλά που έχει σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία στο κομμάτι της παρουσίασης, δεν έκανε όμως καριέρα στο εξωτερικό.

Ξεκινούν τα γυρίσματα του GNTM: Όνομα - έκπληξη για τη θέση της Βίκυς Καγιά

Το κανάλι δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό, οι αποφάσεις όμως πρέπει να παρθούν σύντομα καθώς τα γυρίσματα του GNTM θα έχουν ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.