Βίντεο - έπος: Οι Ράδιο Αρβύλα «περιποιούνται» Κούγια στο viral της χρονιάς (Vid)

Ξεχάστε το «Ράδιο Αρβύλα» που ξέραμε…

Και, μεταξύ μας, λογικό.

Είναι, με τεράστια διαφορά, ο μεγάλος νικητής του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν. Τα νούμερα που «χτυπάει» απ’ όταν έκανε το comeback στους μικρούς δέκτες απογείωσαν το Open και έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τα αντίπαλα κανάλια, που μάταια έψαχναν… γιατρικό, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν με τίποτα.

Ο λόγος, φυσικά, για το «Ράδιο Αρβύλα». Η παρέα από την Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (συν τον… ΠΑΣΟΚτζή και τον Κωστάκη) κάνει θραύση από τον Γενάρη μέχρι και σήμερα, με το γεγονός πως θα ρίξει αυλαία για φέτος σύντομανα στενοχωρεί ιδιαιτέρως τους ιθύνοντες του Ανοιχτού Καναλιού.

Το ζητούμενο, ωστόσο, είναι τι θα γίνει με το «Ράδιο Αρβύλα» του χρόνου. Για τα… δικαιώματά του ερίζουν πολλά κανάλια (τη εξαιρέσει του ΣΚΑΪ, με τον οποίο «σκοτώθηκε» ο Κανάκης), όμως το Open φαίνεται πως θα καταφέρει να το κρατήσει στο δυναμικό του σταθμού, μαζί με το «Βινύλιο».

Πέραν τούτου, όμως, είναι και το γεγονός πως το «Ράδιο Αρβύλα» δε θα είναι αυτό που είδαμε φέτος. Και εξηγούμαστε: τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη μετά από πάρα πολλά χρόνια αποφάσισαν να επιστρέψουν με καθημερινές εκπομπές, κάτι που συνετέλεσε, φυσικά, στην… εκτόξευση (όπως, βέβαια, και η κομβικής σημασίας επιλογή της ώρας προβολής).

Μπορεί το συγκεκριμένο πείραμα να πέτυχε 200%, όμως ο όγκος δουλειάς για καθημερινή σατιρική εκπομπή είναι τεράστιος και αυτό του χρόνου δεν πρόκειται να γίνει- ή, τουλάχιστον, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ήδη, όπως έχουν καταλάβει ήδη οι τηλεθεατές, τις τελευταίες δύο εβδομάδες τις Παρασκευές δεν έχει live πρόγραμμα, αλλά επανάληψη ενός επεισοδίου του «Βινυλίου».

Η πιο λογική κίνηση, πάντα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και ένα ολόκληρο καλοκαίρι να μεσολαβεί, είναι πως το Ρ.Α. πάει για 2 ή 3 εκπομπές τη βδομάδα, σε λογική, ας πούμε, Δευτέρας-Τετάρτης-Παρασκευής.

Όλ’ αυτά, βέβαια, είναι θεωρητικά, όμως προς τα εκεί πάει το πράγμα. Αναμένουμε να γίνει η θεωρία πράξη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.