Survivor: Άγριος καβγάς Μαριαλένας - Σάκη με φωνές και κλάματα (Vid)

Survivor: Νέο οικονομικό deal του Acun Ilicali με Σάκη – Μαριαλένα (Vid)

Ο Τούρκος παραγωγός... επενδύει στο πρώην ζευγάρι.

Πουλάει όπως φαίνεται το «ειδύλλιο» του Σάκη με τη Μαριαλένα στο Survivor. Τα πλάνα των δύο παικτών του ριάλιτι με τα υπονοούμενα και τα φιλιά αποτελούν βούτυρο στο ψωμί του Τούρκου παραγωγού με τους δύο να γίνονται αντικείμενο σχολιασμού στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Οι δυο τους δηλώνουν χωρισμένοι και φίλοι, ωστόσο οι κινήσεις τους άλλα δείχνουν. Μάλιστα, όπως φάνηκε και στο επεισόδιο της Κυριακής, έδειξαν να χαίρονται πολύ το έπαθλο στο οποίο είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά.

Οι δυο του βρέθηκαν στο σκάφος, έκαναν βουτιές, έδωσαν «υποβρύχια» φιλιά στο μάγουλο ενώ δεν έλειψαν και οι αγκαλιές και τα πειράγματα.

Με το αζημίωτο φυσικά!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στελέχη της παραγωγής έκαναν συμφωνία με τους δύο παίκτες που θα εισπράττουν σε μορφή μπόνους διπλάσιο ποσό από αυτό που είχαν συμφωνήσει με τον όρο να πουλήσουν την όποια σχέση τους στο κοινό. Έτσι, πλέον η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα εισπράξει 1.000€ για κάθε εβδομάδα που έμεινε στο ριάλιτι, ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει για 500.

Την ίδια, ώρα ο Σάκης Κατσούλης θα εισπράξει 3.000€ για κάθε εβδομάδα παραμονής του, έχοντας αρχικά συμφωνήσει για 1.500€ με την παραγωγή του ριάλιτι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και δημοσιεύματα που θέλουν το πρώην ζευγάρι να αναλαμβάνει και εκπομπή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.