Σάρωσε σε τηλεθέαση και παίρνει παράταση στον ΑΝΤ1...

Και επίσημα στον ΑΝΤ1 το Μουντιάλ 2022

Το τηλεοπτικό μενού της ημέρας.

O Διαδρομιστής της Τρίτης μόλις έφτασε.

Τι έχει το τηλεοπτικό μενού της μέρας;

  • Όπως πρώτο το Dailymedia σας είχε γράψει, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, με την επίσημη ανακοίνωση να φτάνει μερικά λεπτά πριν. «Ο ΑΝΤ1, παρών στις σημαντικότερες στιγμές του παγκόσμιου αθλητισμού, θα προβάλλει, καθημερινά και δωρεάν, την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν τουλάχιστον 32 αγώνες (έναρξη, προημιτελικοί, ημιτελικοί, τελικός), ενώ και οι 64 αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 θα είναι διαθέσιμοι, ζωντανά, μέσα από τις πλατφόρμες του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Και επίσημα στον ΑΝΤ1 το Μουντιάλ 2022

  • Μένοντας στον ΑΝΤ1, «μαγειρεύονται» τεράστιες αλλαγές στην πρωινή ζώνη. Το δίδυμο Μελέτη – Μενεγάκη στο Mega έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, οι οποίοι –όπως μαθαίνουμε- δεν θα διστάσουν να βάλουν στο μαχαίρι στο κόκκαλο προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν συνεχίζει στην πρωινή ζώνη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει «κλειδώσει» ούτε η Φαίη Σκορδά, της οποίας το μέλλον μοιάζει αβέβαιο καθώς στο κανάλι έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζονται άλλα ονόματα για τη θέση της.

Και επίσημα στον ΑΝΤ1 το Μουντιάλ 2022

  • Το φυσάει και δεν κρυώνει ο ΣΚΑΪ με την εκκωφαντική πτώση του Survivor στους πίνακες τηλεθέασης μετά της τελευταίες αλχημείες του Τούρκου παραγωγού, προκειμένου να… τραβήξει απ’ τα μαλλιά το παιχνίδι και να κλείσει περισσότερες εμπορικές συμφωνίες. Το κοινό, όμως, μίλησε, τους χάρισε το βράδυ της Δευτέρας ένα ωραιότατο 21% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και ένα 22,9% στο γενικό σύνολο, ξεκαθαρίζοντας πως το πράγμα κούρασε.

 

  • Σε πλήρη αναδιάρθρωση του προγράμματος της ΕΡΤ2 θα προχωρήσει η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης. Το δεύτερο κανάλι της ΕΡΤ δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στους πίνακες τηλεθέασης κι έτσι θεωρείται αναπόφευκτος ο επανασχεδιασμός του προγράμματος για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση αναζητά το πρόσωπο που θα φέρει εις πέρας την αποστολή αυτή. Στην ΕΡΤ2 θα υπάρξει ζωντανό πρόγραμμα ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενταχθούν και ολιγόλεπτα δελτία ειδήσεων. Η πολιτιστική ενότητα όπως και αυτή του κινηματογράφου θα διατηρηθούν.

 

 

Από τον ΣΚΑΪ καταφτάνουν στην ΕΡΤ οι αντικαταστάτες της Νάντιας Κοντογεώργη, η οποία δεν ικανοποίησε τους ιθύνοντες ως παρουσιάστρια του «φλΕΡΤ». Η δημόσια τηλεόραση αναζητά ήδη νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, πιο σύγχρονο, πιο «φρέσκο» οπτικά αλλά και σε επίπεδο καλεσμένων, με τις πληροφορίες που φτάνουν στο Διαδρομιστή, να θέλουν επιτυχημένο δίδυμο του ΣΚΑΪ να έχει δεχτεί πρόταση. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.