Παίρνει εκπομπή στον ΣΚΑΪ η Ανθή Σαλαγκούδη;

Με εκπομπή στον ΣΚΑΪ η Ανθή Σαλαγκούδη; (Vid)

Το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να την αξιοποιήσει.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ τη φετινή σεζόν. Η συμμετοχή της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας στο «Survivor» όπου παρά τις κακές της επιδόσεις κατάφερε να γλιτώσει αρκετές φορές από την ψηφοφορία του κοινού βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο των χρηστών των κοινωνικών δικτύων.

Μάλιστα, η ανάδειξή της σε πιο δημοφιλή παίκτρια μία εβδομάδα ανάγκασε την παράγωγή να αλλάξει τους κανονισμούς και τον τρόπο της ψηφοφορίας. Μετά την αποχώρησή της τα σενάρια περί αξιοποίησή της από τον ΣΚΑΪ φούντωσαν.

Όπως φαίνεται αυτό το σενάριο είναι όλο και πιο κοντά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν ένα από τα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό για το «Dot» τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου η παρουσία της άρεσε στους ιθύνοντες.

Όσον αφορά το δίδυμο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο όπως όλα δείχνουν μετακινούνται στη Δημόσια τηλεόραση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά. Οι δύο δημοσιογράφοι ήταν στην παρουσίαση και την παραγωγή του «Dot» στον ΣΚΑΪ, ωστόσο όπως φαίνεται τη νέα σεζόν θα βρίσκονται στην ΕΡΤ.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο κατέθεσαν πρόταση για εκπομπή στην ΕΡΤ η οποία και άρεσε στους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου κου» η δημοσιογράφος θα είναι μπροστά από τις κάμερες ενώ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα είναι στην αρχισυνταξία της εκπομπής.

Η εκπομπή τους σκοπεύει να αναπληρώσει το κενό που αφήνει το «φλΕΡΤ» με την Νάντια Κοντογεώργη που ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.