Κατερίνα Καραβάτου: Συνεχίζει ή αποχωρεί από το Star;

Κατερίνα Καραβάτου: Συνεχίζει ή αποχωρεί από το Star;

Τι συμβαίνει με την ξανθιά παρουσιάστρια του Star.

Δίνουν και παίρνουν τα μεταγραφικά σενάρια στην ελληνική τηλεόραση.

Άλλωστε αυτή είναι η εποχή που κλείνουν σχεδόν όλα τα ανοιχτά ζητήματα που έχουν προκύψει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Και κάπως έτσι, σε κεντρικό πρόσωπο των ημερών έχει εξελιχθεί η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Star, βρίσκεται στο κανάλι τα τελευταία τέσσερα χρόνια όπου με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη ήταν στο τιμόνι της εκπομπής.

Ωστόσο η δική του αποχώρηση από την εκπομπή πυροδότησε πλήθος σεναρίων.

Είναι δεδομένο ότι η πρωινή εκπομπή του Star θα είναι εντελώς διαφορετική τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ήδη άλλωστε δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές και σε πρόσωπα του πάνελ της εκπομπής. Και έτσι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Καραβάτου θα συνεχίσει στο κανάλι της Κηφισιάς.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας tinasmess.gr αναφέρει ότι οι πιθανότητες να συνεχίσει στο Star είναι μηδαμινές. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα το κανάλι της Κηφισιάς δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία  τους.

Έτσι αναζητούνται όχι ένα αλλά δύο πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν την πρωινή εκπομπή του καναλιού. Η μόνη περίπτωση να παραμείνει είναι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, να μην έχει κλείσει κάποιο πρόσωπο μέχρι τον Αύγουστο.

Το σενάριο, όμως, αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο και έτσι η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ολοκληρώνεται -μάλλον οριστικά- στις 9 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.