Εκπομπή του Mega πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν

Εκπομπή του Mega πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν

Τι αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του καναλιού.

Έκανε πρεμιέρα την περασμένη τηλεοπτική σεζόν την περίοδο του σκληρού lockdown. Το «Σπίτι με το Mega» κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού έδινε την αίσθηση συναυλίας, την στιγμή που οι τηλεθεατές απολάμβαναν τις ερμηνείες των καλλιτεχνών από το σαλόνι του σπιτιού τους.

Ωστόσο δημοσίευμα των προηγούμενων εβδομάδων έφερναν ερωτήματα σχετικά με τη συνέχιση της εκπομπής. Το γεγονός ότι η λίστα των καλεσμένων είχε αρχίσει να εξαντλείται με κάποιους τραγουδιστές να μην είναι έτσι κι αλλιώς διαθέσιμοι αλλά και την πληθώρα μουσικών εκπομπών έκαναν τους ανθρώπους του καναλιού να έχουν αμφιβολίες για τη συνέχισή του.

Ωστόσο στο Mega αποφάσισαν η εκπομπή θα είναι στο πρόγραμμα και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Realife» η μουσική εκπομπή του Mega θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. Το «Σπίτι με το Mega» θα ολοκληρώσει τον κύκλο της φετινής σεζόν το προσεχές Σάββατο με ένα αφιέρωμα στην καριέρα της Δέσποινας Βανδή.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το Mega έχει έτοιμες και τις πρώτες δύο εκπομπές της νέας σεζόν. Πρόκειται για την εκπομπή με κεντρικό πρόσωπο τον Σταμάτη Σπανουδάκη, αλλά και τη δεύτερη φιλοξενία του Γιώργου Νταλάρα είναι ήδη σε διαδικασία γυρισμάτων.

Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πάντως ότι θα υπάρξει η απαιτούμενη ανανέωση στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.