Επιστρέφει με νέο «Power of Love» και δεύτερο ριάλιτι ο Acun

Άκυρο του Acun στον ΣΚΑΪ για το «Big Brother»

Η απόφαση του Τούρκου παραγωγού για το ριάλιτι εγκλεισμού.

Στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν το «Big Brother». Το ριάλιτι εγκλεισμού έγινε αντικείμενο συζήτησης λόγω της χαμηλής ποιότητάς του, ενώ έγινε και τρεντ στα κοινωνικά δίκτυα εξαιτίας του περιεχομένου του που πολλές φορές ξέφυγε.

Δεν ήταν μάλιστα εκείνοι που ζητούσαν ακύρωσή του μετά τις αισχρές αναφορές παίκτη που ωθούσε σε βία κατά των γυναικών. Ο συγκεκριμένος παίκτης αποβλήθηκε από το παιχνίδι, η ζημιά όμως έγινε για τον ΣΚΑΊ αφού αποχώρησαν αρκετοί χορηγοί λόγω του σάλου που ξέσπασε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΣΚΑΪ επιθυμούσε συνεργασία με τον Acun Ilicali για την παραγωγή του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι.

Στόχος των ανθρώπων του καναλιού ήταν να μην επαναληφθούν λάθη στην επιλογή των παικτών που θα μπορούσαν να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα. Οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου έχουν πολύ καλή άποψη για τη δουλειά που έχει γίνει στο συγκεκριμένο κομμάτι στο «Survivor» το οποίο σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης.

Όπως φαίνεται όμως τα σχέδια του ΣΚΑΪ ναυάγησαν. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit, η επερχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών για το ριάλιτι εγκλεισμού δεν καρποφόρησε.

Έτσι ο ΣΚΑΪ θα αναλάβει και πάλι εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή του «Big Brother» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Το κανάλι του Φαλήρου είναι σε αναζήτηση των προσώπων που θα βρεθούν στους κεντρικούς ρόλους στο ριάλιτι αφού δε θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης στην παρουσίαση αλλά ούτε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υποστηριστικό ρόλο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.