Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

Όνομα – έκπληξη στην παρουσίαση του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1

Ποια περίπτωση έχει ξεχωρίσει.

Σημαντικό κομμάτι στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν θα έχει το ριάλιτι στοιχείο στον ΑΝΤ1. Στο κανάλι του Αμαρουσίου, παρά τα όσα ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλάζουν στρατηγική με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών.

Ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να βγάλει στον αέρα τη νέα χρόνια ένα νέο ριάλιτι για επίδοξους… νίντζα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nassosblog τη νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα το «Ninja Warrior», που όπως αναφέρει και το όνομά του θα στηρίζεται στη φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων και όχι στην ίντριγκα.

Ήδη πάντως από το κανάλι έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές για την παρουσίασή του.

Σύμφωνα με το nassosblog, ο νικητής του πρώτου «Survivor» στον ΣΚΑΪ, Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο επικρατέστερος για την παρουσίασή του. Στο προσκήνιο είναι και το όνομα του Σάκη Τανιμανίδη, ωστόσο ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη είναι πιο πιθανό να βρίσκεται στο τιμόνι του δεύτερου κύκλου της «Φάρμας».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον ΑΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα και το «Ι’m celebrity get me out of here», που θεωρείται ιδιαίτερα σκληρό ριάλιτι, με ανθρώπους της showbiz να παίρνουν μέρος σε διάφορες δοκιμασίες. Στο κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζεται και μαγειρικό ριάλιτι με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι είναι πιθανό να δούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο σε ρόλο κριτή.

Άλλωστε ο γνωστός σεφ και άλλοτε κριτής του «MasterChef» έχει μία πολύ καλή συνεργασία με τον σταθμό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.