«Άγριες Μέλισσες» | Σάρωσε σε τηλεθέαση το φινάλε του δεύτερου κύκλου

«Άγριες Μέλισσες» | Σάρωσε σε τηλεθέαση το φινάλε του δεύτερου κύκλου

Το τελευταίο επεισόδιο καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Με μεγάλη αγωνία περίμενε το τηλεοπτικό κοινό το φινάλε του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» στον ΑΝΤ1. Η σειρά εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου έκανε πρεμιέρα την περσινή σεζόν και έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Οι θάνατοι της Ανέτ και του Μιλτιάδη συντάραξαν το Διαφάνι αλλά και τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σχετικό hashtag στο twitter ξεπέρασε τις 15 χιλιάδες αναφορές κατά τη διάρκεια προβολής του τελευταίου επεισοδίου.

Σαρωτικά ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου σημείωσε 38,5% στο σύνολο και 37,6% στο δυναμικό κοινό. Το επεισόδιο δεν έπεσε σε κανένα τέταρτο κάτω από το 30%.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το χαμηλότερο ποσοστό ήταν 32,8% και αυτό το στο ξεκίνημα του επεισοδίου. Όσον προχωρούσε το επεισόδιο, τόσο αυξανόταν και η τηλεθέαση του επεισοδίου φτάνοντας στο 43,5% στο τελευταίο τέταρτο.

Η σειρά δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές για τρίτη σεζόν τον Σεπτέμβριο. Θα υπάρξει ένα χρονικό άλμα λίγων μηνών ενώ στη σειρά θα ενταχθεί και ο Αιμίλιος Χειλάκης, τον οποίο είδαμε γα λίγα δευτερόλεπτα στο φινάλε του δεύτερου κύκλου.

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ακύλλα Μεγαρίτη, που θα θελήσει να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του, Αχιλλέα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.