«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»: Επιστρέφει σε κανάλι - έκπληξη!

«Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;» | Βρέθηκε ο νέος παρουσιαστής

Από το Mega στον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι.

Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;» που έγραψε τηλεοπτική ιστορία μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Πρόκειται για τηλεπαιχνίδι γνώσεων που γνώρισε μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη δεκαετία και στο οποίο το κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρει πολλά.

Μεταδόθηκε στο Mega, τη ΝΕΤ και έκλεισε την πορεία του στον ALPHA όπου το παρουασίαζε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια παρουσιαστής του ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τώρα όμως τη σκυτάλη παίρνει άλλος!

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ο νέος παρουσιαστής του, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τη νέα σεζόν τον «Εκατομμυριούχο» μαζί με το «The 2Night Show» που συνεχίζει κανονικά στο πρόγραμμα του σταθμού.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» -για το οποίο επίσης είχε ακουστεί το όνομα του Γρηγόρη-, ωστόσο σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο τραπέζι για την παρουσίαση έχει πέσει το όνομα του Κρατερού Κατσούλη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.